Voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag of andere leuke gelegenheid: lekker met elkaar koken en eten! Kom koken en eten bij de Keukentafel. Gewoon gezellig, je hoeft echt geen superkok te zijn om mee te kunnen doen!

Tapas: Heerlijke tapas zoals je ze misschien al kent uit Spanje! En ken je ze nog niet, dan proef je ze tijdens deze workshop alsnog. Samen bereid jullie een heerlijk tapasbuffet waarvan jullie lekker kunnen genieten. Originele Spaanse recepten die je tijdens het koken al in Mediterrane sferen brengen.

Italiaans: De Italiaanse keuken heeft toch net iets in zich waardoor je het hele jaar door wel iets van de zon kunt proeven. De heerlijke gerechten die je hier met elkaar bereid zorgen voor een tafel voor lekkers en een fijne bodem voor wat jullie daarna nog willen gaan doen.

Koken in bier: Meer voor mannen? Nee, ook de dames smullen hiervan! De vele verschillende soorten bier zijn zo gevarieerd in smaak dat steeds vaker hierin gekookt en gestoofd wordt. We kunnen zelfs bakken met bier! Een meer dan verrassende kookworkshop die ook de niet-bierliefhebbers gerust kunnen volgen.

Culinaire kliekjes: Wij van de Keukentafel zijn gek op kliekjes. Weggooien is zo zonde! Je kunt nog zoveel met dat wat nog in je koelkast ligt of dat wat van gisteren nog over is! Je leert bij deze workshop wat je altijd in de koel- en voorraadkast moet hebben om snel nog iets gemakkelijks te maken met ingrediënten die je over hebt.

Oerhollands, maar toch anders: Deze workshop is wel gericht op het seizoen dat je komt. Dus in de winter is de inhoud anders dan in de lente, maar Hollands blijft de workshop zeker! Want wat zijn wij rijk eigenlijk als je ziet wat voor gezond lekkers er allemaal van ons eigen land komt. Wij gaan je laten zien dat aardappelen, groente en vlees helemaal niet saai is …

Zit er geen thema bij dat je leuk vindt? Je kunt ook een van de thema’s reserveren als aangegeven in Hobbykok kookworkshops of zelf een thema bedenken. Wij kijken graag of we hier ook invulling aan kunnen geven.

Kosten

De workshops duren ca. 3,5 uur per avond (van 18.00 uur tot 21.30 uur of van 19.00 uur tot 22.30 uur) of 3,5 uur per middag (van 13.00 uur tot 16.30 uur of van 17.00 uur tot 18.00 uur).

De kosten voor een workshop zijn € 35,00 p.p.  Drankjes tijdens het eten betaal je per consumptie tegen een lager tarief (tapbier € 1,60, flesje bier € 2,00, glas wijn € 2,75, fris € 1,50) – deze consumpties worden verzorgd door het café beneden -. Inbegrepen in de prijs is een passend welkomstdrankje met een lekkere amuse van onze Keukentafel, en een kop koffie of thee na.

Het minimum aantal personen voor deelname is 5, het maximum aantal deelnemers is 8.

Doen?

Gewoon even bellen: 06-42515104 of mailen naar: marianne@keukentafel.org