Jij houdt van koken, wilt gewoon wat fijne kneepjes leren en eens wat andere lekkere gerechten voorschotelen aan je vrienden of familie. Eens per maand lekker kokkerellen en eten met vrienden en vriendinnen. Dat kan in de woonkeuken van de Keukentafel!

Wij bieden je een serie van 6 kookworkshops. Elke maand wisselt het thema. De workshops duren ca. 3,5 uur per avond (van 18.00 uur tot 21.30 uur of van 19.00 uur tot 22.30 uur). Je kookt en eet gezellig samen met je collega hobbykoks. De kosten per workshop in de serie zijn  32,50 p.p. Drankjes tijdens het eten betaal je per consumptie tegen een speciaal tarief (tapbier  2,00, glas wijn 3,00, fris 1,75. Inbegrepen in de prijs is een passend welkomstdrankje met een lekkere amuse van onze Keukentafel, en koffie en thee na van het huis. Natuurlijk zijn ook alle ingrediënten inbegrepen in de prijs.

Wij doen de boodschappen, begeleiden je de recepten door en ruimen alles op. Ook fijn! We hebben 6 nieuwe kookworkshops uitgewerkt:

– Thais
– Indiaas
– Mexicaans
– Wild en gevogelte
– Belgisch
– Scandinavisch
Interesse in andere thema’s? We hebben heel veel mogelijkheden

De workshops gaan door vanaf 5 personen (maximum aantal deelnemers 8). De data zijn te plannen in overleg. Zin om te beginnen en heb je een club bij elkaar? Wacht dan niet langer en neem contact op. Want het is niet alleen lekker, maar ook echt leuk! En ja, je kunt er echt de show mee stelen!

Mail naar Marianne@keukentafel.org of bel 06-42515104.

(Bovenstaande thema’s zijn ook als losse workshop te reserveren.)