De Keukentafel is te ook te huur als vergaderruimte of als kookruimte voor jezelf en je gasten (minimaal 6 personen, maximaal 10 personen).

Vergaderruimte

De Keukentafel is een heerlijke vergaderruimte. Licht en inspirerend. Je neemt plaats aan de grote keukentafel en kunt ongestoord die zaken bespreken die voor die dag of dat dagdeel van belang zijn. Vergaderen bij de Keukentafel is anders. Het gaat om een kleine locatie, geschikt voor maximaal 10 personen. De verhuurtarieven zijn inclusief (onbeperkt) koffie en thee, en een huisgemaakt lekkernijtje.

De Keukentafel verzorgt, indien gewenst, graag de lunch. Een kop heerlijke verse, huisgemaakte soep en plank vol lekker gezond belegde broodjes (€ 7,50 p.p.) zorgt voor nieuwe energie voor het volgende vergaderdeel.

Dagdeel 4 uur (09.00 uur tot 13.00 uur of 13.00 uur tot 17.00 uur)): € 7,50 p.p.

Hele dag (09.00 uur tot 17.00 uur): € 10,00 p.p.

Natuurlijk is het ook mogelijk het diner door de Keukentafel te laten verzorgen. Wij bespreken hiervoor graag jullie persoonlijke wensen en de mogelijkheden.

Afsluiten met caféarrangement

De Keukentafel bevindt zich boven een gezellig écht oud bruin café. Daardoor kun je met je collega’s na afloop van de vergadering beneden nog even lekker ‘naborrelen’. De Keukentafel biedt in samenwerking met het café een caféarrangement aan, waarbij jullie gedurende het uur aansluitend op de vergadering tegen een gereduceerd tarief kunnen genieten van een lekker wijntje of fris biertje.

Eigen kookruimte

Stel, je krijgt gasten, hebt beloofd om te koken, maar hebt eigenlijk geen zin in de afwas en alle andere bijkomende rommel. Of je vindt het gewoon leuk om ergens anders eens te koken. Dan kan dat bij de Keukentafel. Onze Keukentafel (met keuken) is hiervoor gewoon te huur. Je kunt de Keukentafel reserveren van 17.30 uur tot 22.00 uur. Wij ruimen daarna alle rommel voor je op! Dat is fijn!!

Avond Keukentafelhuur: € 10,00 p.p.

Meer info of reserveren? Marianne@keukentafel.org of 06-42515104