Een vrijgezellenfeestje, een origineel verjaardagscadeau, een afdelingsuitje of teambuilingsactiviteit? De Keukentafel bezorgt je een lekkere, creatieve, en supergezellige dag, die je positief blijft heugen! Deze dag ben je heerlijk bezig en word je ondertussen verwend met een heerlijke lunch.

Schilderen:

De afdworkshop schilderen De Keukentafeleling opleuken met schilderijen van jullie zelf, samen een schilderij maken voor de aanstaande bruid of bruidegom, ideeën zijn er genoeg! Onder de enthousiaste begeleiding van onze Keukentafelkunstenares Margo gaan jullie uiteindelijk met een of meer geweldig(e) schilderij(en) naar huis!

Lettercraft:

(Sloop)houten letters, je ziet ze tegenwoordig overal in de winkels. Maar wat is nu leuker dan je eigen letters, woorden of tekst maken? Leuk om cadeau te geven of zelf op het werk of thuis aan de muur te hangen en veel origineler dan uit de winkel!

Meubels beplakken:

Dat ene krukje of stoeltje wat eigenlijk al zo lang zo saai oogt, neem je mee naar deze workshop en geef je een nieuw leven! In een dag vrolijk je een eenvoudig meubelstukje op tot een blijvend aandenken aan een inspirerende en gezellige dag!

Onze workshops zijn te boeken op vrijdagen en zaterdagen (van 10.00 uur tot 15.30 uur – 5,5 uur).  De kosten voor deze complete dag zijn € 42,50 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee, lekkers en lunch. Het programma is altijd aan te passen. In plaats van een lunch is diner ook mogelijk. Je start de dag dan later en sluit af met een heerlijk diner. De kosten voor een dag workshoppen met diner zijn € 52,50 p.p.

Meer weten? Bel De Keukentafel 06-42515104 of mail naar marianne@keukentafel.org