Bij de Keukentafel koken wij (op reservering) voor groepen tot maximaal 10 personen. Je geniet van jouw lunch, diner, brunch of high tea gewoon met die mensen die je dan graag om je heen wilt hebben. Aan die tafel waar jij graag wilt zitten. Er zijn geen andere gasten, dus jullie kunnen gewoon je eigen gesprekken voeren, zonder storende factoren. De enige extra persoon in je buurt is de kok.  Het gaat bij de Keukentafel dan ook niet om het snel afwerken van alle gangen. Eten bij de Keukentafel betekent genieten van eten en de tijd nemen voor een goed gesprek, fijne herinneringen of andere anekdotes. In een persoonlijke, intieme en gezellige sfeer aandacht hebben voor elkaar en voor wat je aan het eten bent!

(Tip: maak gebruik van onze aparte teledoos voor de mobiele telefoons, zodat jullie aandacht zeker niet van elkaar afgeleid wordt!)

Je kunt zelf bij ons aangeven wat je graag zou willen eten, uit hoeveel gangen het moet bestaan en welke andere wensen je rondom het eten hebt. Heb je zelf geen inspiratie of maakt het je niet uit? Dan kun je je laten verrassen door ons. We spreken een aantal zaken samen met je door, bespreken de prijs (zodat je niet voor een verrassing komt te staan) en we garanderen je een geweldig gezellig en heerlijk etentje.

Wil je graag vooraf kunnen kiezen? Kijk dan op ‘Keukentafel Huismenu’s’.