Keukentafel tafelAfgelopen dinsdag kregen wij ter ere van een verjaardag een vijftal dames te gast, die graag aan onze Keukentafel aanschoven. Helaas zijn we nog niet zo ver dat we dames konden ontvangen op de Keukentafellocatie zelf, maar konden we ze wel een plekje bieden op het terras van Café Bij van Dijk onder ons. Voor ons was deze verjaardag een supergelegenheid om eens te testen of wat wij als huismenu wilden serveren wel echt lekker was. Na de tafel gezellig aangekleed te hebben (ook iets waar wij ons graag mee bezig houden), kwamen de dames net aangefietst. De ‘ah’s’en óh’s’ zorgden ervoor dat mijn hart alvast een blij sprongetje maakte!

Na uitgelegd te hebben dat wij echt heel graag en eerlijk wilden weten wat ze straks van het eten zouden gaan vinden, zaten ze er klaar voor. Welkomstdrankje, slasoepje met extra bites, kipstoofje, gambatortilla en een heerlijke verse frambozenmousse zorgden voor goede gesprekken, gelach en een gezellige sfeer (wat wij zo vanuit het keukenraam konden meekrijgen 🙂 ). De dames hebben heerlijk van half 1 tot kwart over 3 zitten tafelen en hadden … genoten!! Het was wat veel en niet iedereen lustte alles (tip: altijd doorgeven, wij vragen ernaar!), maar de complimenten vlogen ons om de oren!! Zo supergaaf om te horen!! Proef geslaagd dus!! Das vast één!

Nu verder met bouwen … aan de website, aan de naamsbekendheid en aan de locatie zelf: de openingsdatum komt steeds dichterbij!!

 

Gambatortilla de keukentafelKipstoofje de Keukentafel slasoepje de keukentafel

Keukentafel proeflunch geslaagd!