De oplettende lezers hebben het misschien al gezien: de formule van de Keukentafel is wat aangepast. Dat heeft te maken met het feit dat niet alles wat we voor ogen hadden ook precies zo uitgevoerd kan worden. En dan moet je plan bijstellen. Een ‘teleurstelling’ wordt daardoor eigenlijk een nieuwe uitdaging. En het eeterijtje dat we in gedachten hadden wordt een kokerijtje! (Leuk nieuw woord voor Van Dale misschien ook!)

Wij koken mossels etennog steeds voor jullie en jullie eten nog steeds in een eigen persoonlijke sfeer. We noemen het ‘de Keukentafel op locatie’. Dat houdt in dat wij koken en dat jullie eten aan een zelfgekozen keukentafel. Dat kan die bij jou thuis zijn, die van een vriendin, van je vader en/of moeder of ander familielid. Maar dat kan ook onze keukentafel zijn, thuis of in cafĂ© Bij van Dijk (daar staat er ook een). Ook hiervoor geldt dat alles bespreekbaar is.

eten in cafe met veelIn januari gaan we dan ook echt okeuken fredpen: onze keuken is er helemaal klaar voor. En vanaf nu kun je ook al je wensen met ons doorspreken om te kijken of we samen tot een speciaal etentje kunnen komen, precies gericht op jouw gekozen moment…

Graag tot snel!

keuken thuis

 

Formule van de Keukentafel aangepast