We gaan van start!

keuken fredDe thema’s waren al even bekend, alleen de data nog niet! Met onze kookworkshops ontdek je de keukenprins(es) in jezelf! Op een vierpitter kun je namelijk veel meer dan je zelf denkt. De Keukentafel geeft de kookworkshops op locatie bij café Bij van Dijk. Daar in de keuken leer je de fijne kneepje, de slimme trucs en geheimen van de echte koks. Meer over de thema’s en de kosten: http://www.keukentafel.org/index.php/watisdekeukentafel/kookworkshops/hobbykok-kookworkshops/

Maar we hebben meer in petto! Samen met atelier Margo hebben we verschillende creatieve workshops gepland staan. De data en thema’s van deze workshops volgen binnenkort op deze website en op onze FB-pagina. DIY is helemaal hip en wij helpen je met de Keukentafel alvast op weg. Waar anders kun je lekker hobby’en dan aan een keukentafel?

Ben je op zoek naar een afdelingsuitje, een idee voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of voor een andere speciale gelegenheid? Dan is de Keukentafel ook je aanspreekpunt! Kijk lekker verder op onze website, volg ons op facebook  en laat je inspireren. Je kunt altijd vrijblijvend je wensen aan ons kenbaar maken door even te bellen (06-42515104) of te mailen (marianne@keukentafel.org). Wij zorgen voor de ideeën en uitvoering, jullie hoeven alleen maar te genieten!

 

De (kook)workshops van de Keukentafel gaan van start!